•  042 230 96 / +355 68 20 65 906 
  •  Hene - Shtune 9.00 - 18.00
  • info@b93.al
13708256 10154368463021926 7858083966853165602 o

Shërbimet e Ndërtimit

13724066 10154368461691926 3151269488512457658 o

Sistemet e furnizimit me ujë

image 0 02 04 0891dd90c5503db1c2a3002c8adba045205a7aeaeb2f5ec8320e4d949b9ecf2d V

Shërbimet Rrugore

IMG a28f6187aa181db6dc7ebc688b5fe256 V

Ndërtesa civile dhe industriale