•  042 230 96 / +355 68 20 65 906 
  •  Hene - Shtune 9.00 - 18.00
  • info@b93.al
  • 3

Misioni jonë: Të kryjmë me nivelin më të lartë të gjitha shërbimet e ndërtimit që ofrojmë me cilësi dhe për të ruajtur nivelin më të lartë të profesionalizmit, ndershmërisë dhe drejtësisë në marrëdhëniet tona me partnerët, furnizuesit dhe punonjësit tanë.

Klientë & Partnerë

Ne ofrojme sherbime ndertimi si ne ujsjelles , ne ndertime civile dhe industriale.

Bashkia tr logo 1
Fondi shqipetar i zhvillimit
Banka boterore logo
Bankers logo
Salillari logo 1
TAP logo

 Shoqëria "B '93" L.T.D  u themelua në 1994, me zyrë qëndrore në Fier, dhe që prej 2007 me zyrë prezantimi edhe në Tiranë.