•  042 230 96 / +355 68 20 65 906 
  •  Hene - Shtune 9.00 - 18.00
  • info@b93.al

 Shoqëria "B '93" L.T.D  u themelua në 1994, me zyrë qëndrore në Fier, dhe që prej 2007 me zyrë prezantimi edhe në Tiranë.